Mijn favorieten

Lek® Makelaars & taxateurs

Op een prachtige, zeer markante, maar vooral opvallende locatie in het centrum van Leiden, bevindt zich LEK® makelaars en taxateurs. Op de begane grond (hoek Stadsparkeerplan - Haagweg), in de voormalige concierge/wachtmeesterskamer zijn 1 augustus 2011 de deuren open gegaan van dit jonge, ambitieuze maar vooral creatieve makelaarskantoor met als motto: bent u op zoek naar een standaard makelaarskantoor? Bel mij dan maar niet!

Mijn uitdaging is om alles, maar dan ook echt alles uit de kast te trekken om uw huis optimaal te verkopen of te verhuren! Denk daarbij aan bijvoorbeeld: 2- en 3- dimensionale plattegronden, 'echte' video's van uw huis (geen aan elkaar geplakte foto's), wellicht zelfs 3-d video om uw huis nog meer van het scherm af te laten spatten!, etc..
Sinds 1 februari 2011 hebben in het Haagweg gebouw (voormalig schoolgebouw) diverse jonge ondernemers hun intrek genomen. U moet denken aan: architecten, organisatiebureaus, een stylingbureau & internetbedrijven waaronder een tweetal bedrijven die applicaties ontwikkelen voor desktop en mobiel. Vanaf die dag bruist het van de creativiteit en enthousiasme. In combinatie met de al reeds gevestigde kunstenaars ademt dit gebouw creativiteit, authenticiteit en (jong) ondernemerschap!

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in mijn nieuwe kantoor. Kunt u tegelijkertijd al uw vragen aan mij voorleggen! Kom gerust langs. Al is het maar voor een heerlijk kopje koffie (of thee, of...)!
Creatief 
- Herkenbare en goed leesbare QR codes naar uw eigen mobiele webpagina met daarop alle gegevens van uw woning!,
- Opvallende grote canvas raampresentaties (60x60cm.) op één van de... zeg maar gerust dé mooiste zichtlocatie van Leiden. Grootste bewegingsdichtheid qua fietsers en auto's in de gehele stad Leiden. 
- Digitale foto + filmschermen in de etalage,
- 2D + 3D plattegronden,
- 360° graden foto's verwerkt in de plattegronden. U klikt ergens op de plattegrond en er verschijnt vanuit die hoek een 360° foto van het uitzicht,
- Hoogtefotografie, professionele foto's gemaakt vanaf een statief (tot 21 meter) of vliegtuig.
- Professionele fotografie,
- Professionele echte films (geen aan elkaar geplakte foto's),
- en zeker niet stilzitten maar aanpakken! Elk huis is uniek en verdient geen standaard aanpak!

Gecertificeerd 
- Vereniging Eigen Huis Aankoopmakelaar,
- NVM, De Nederlandse Vereniging van Makelaars (de grootste makelaarsorganisatie van Nederland met de zwaarste toelatingseisen,
- VastgoedCert. gecertificeerd. Een selecte groep van taxateurs die mogen taxeren voor banken en overige hypotheekverstrekkers,
- NWWI gecertificeerd. Een speciaal orgaan die er op naziet dat alle taxaties van aangesloten taxateurs voldoen aan de wettelijk gestelde normen.
 
Diensten 
- Gratis vrijblijvende waardebepaling,
- Zeer uitgebreide begeleiding bij verkoop,
- Actieve aankoopbegeleiding,
- Professioneel uitgevoerde taxaties,
- Hulp bij de selectie van de juiste hypotheekverstrekker,
en Woningruil! Benieuwd?

En nog veel meer..
LEK® is niet standaard! Er zijn er al genoeg die hetzelfde doen. Mijn uitdaging is juist specifiek per object te kijken wat de 'unique selling points' zijn!