Mijn favorieten

U wilt een woning verkopen?

Creakelen: creatief en actief makelen!
Er zijn al genoeg makelaars die hetzelfde doen.


Mijn werkwijze is allerminst traditioneel en eerlijk gezegd zou ik dat ook niet willen. Mijn aanpak heeft een traditionele basis met een flinke lading vernieuwende ideeën! Creakelen noem ik dat! Creatief en actief makelen! Door een actieve en open instelling, de mogelijkheid om 7 dagen in de week en ook in de avonduren afspraken te maken en door een gelimiteerd aantal opdrachten aan te nemen, kan ik mezelf optimaal inzetten voor de verkoop van uw woning.
 

De tijd dat woningen zichzelf verkopen is voorbij. Het betoog van een makelaar dat alleen foto's op Funda voldoende zijn, is zwaar achterhaald. Tijden veranderen en dat mag u ook van uw makelaar verwachten. Er zijn inmiddels zoveel mooie 'tools' lees: middelen om uw woning optimaal te presenteren aan de potentiële koper. Door het grote aanbod is het belangrijker dan ooit dat uw presentatie zich onderscheidt en dat uw woning goed te vinden is. Dit hoeft niet gelijk gepaard te gaan met extra hoge kosten! Door de juiste inzet en een grote dosis creativiteit komen we al heel ver! Dit is nu precies wat ik u kan bieden!
 
Laat ik een tweetal simpele voorbeelden noemen:
1. zie hieronder mijn opvallende 'te koop' tuinbord. Zoek de verschillen!2. en wat als u geen tuin hebt? Ook daar is aan gedacht!

Als mijn borden al zo opvallen, hoe opvallend zal dan mijn gehele aanpak zijn?
Meer weten over de actieve werkwijze van LEK® makelaars? Maak vrijblijvend kennis en neem contact op middels dit formulier