Mijn favorieten

U wilt een gratis waardebepaling?

Kosteloos en zonder verplichtingen een objectieve waarde van uw woning.
Elk huis is uniek en moet ook zo beoordeeld worden!

 
U speelt met de gedachte om uw woning te verkopen?  U heeft iets anders op het oog? Of nog niet.. maar gewoon nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning!

Het is zeer gebruikelijk dat u, voordat u iets anders koopt, een waarde inschatting laat maken van uw eigen huis. De bank vraagt er vaak in een financieel gesprek óók om. Een vrijblijvend gesprek noemt men ook wel een waardebepaling. In dit gesprek geeft de makelaar zijn visie over de waarde van de woning en hoe hij dat denkt te bereiken.

Let wel op! Elke makelaar mag een waarde afgeven maar niet elke makelaar is bevoegd om te taxeren. LEK® is dat wel! Daarmee krijgt u een garantie voor een objectief en vertrouwd advies. Een gesprek bij mij is daarom dan ook geheel vrijblijvend, zeer uitgebreid en geheel kosteloos.
 
Wat kunt u van mij verwachten?
Een huis verkopen kan een mens dus nogal bezighouden. Helemaal nu er meer huizen te koop staan dan dat er kopers lijken te zijn. Uw huis heeft concurrentie. En moet dus opvallen. LEK® makelaars &taxateurs heeft een eenvoudig doch zeer adequaat principe. Aandacht… Aandacht voor het huis, voor de voorbereiding van de verkoop, voor de presentatie van het huis, voor de marketingactiviteiten, voor de geïnteresseerden. AANDACHT!

In de huidige kopersmarkt gaat het meer dan ooit om de koper. Als makelaar moet je die bereiken en vasthouden. Daar moet je met uiterste zorg mee bezig zijn. Met aandacht verkopen betekend ook dat we uw huis optimaal onder de aandacht brengen en houden van potentieele kopers. Met moderne (videofilm, QR-code naar mobiele website, Twitter, Facebook, etc.) én traditionele middelen (adverteren, etalage, etc.)

Door een uitgebreide voorbereiding, marktanalyse, prijsbepaling, optimale presentatie en een slagvaardig publiciteitsplan wordt uw woning met de grootste zorgvuldigheid aangeboden en uiteindelijk: gegarandeerd verkocht!

Als mijn aanpak u óók zo aanspreekt, neem dan contact met mij op.