Mijn favorieten

U wilt een woning kopen?

Vaart u blind op de verhalen van de verkopend makelaar?
Of kiest u voor zekerheid en kwaliteit?

Hoe werkt het dan?

Waarom zou u nou eigenlijk een eigen makelaar meenemen? De verkoper heeft toch een makelaar!
Precies! U zegt het zelf al! De verkopend makelaar treed op voor de verkoper. De verkopend makelaar wordt betaald door de verkoper, dus zijn taak is om het optimale voor zijn klant eruit te halen en veelal is dit een hoge verkoopprijs. Dit komt dus uit uw portemonnee!

Een aankoopmakelaar zal namens u optreden en omdat u hem betaalt, zal hij (lees: ik) er alles aan doen om een zo scherp mogelijke koopprijs voor u uit te slepen.  
Maar is dat alles?
Nee! Naast dat een aankoopmakelaar keihard de strijd aangaat en zijn stinkende best doet om er een mooie koopsom uit te slepen, zal hij ook de juridische aspecten bekijken. Hoe zit het met de bouwvergunning van het dakkapel? Is de grond niet vervuild? Hoe staat het met de Vereniging van Eigenaren, etc.. Dit is nog maar een kleine greep van de vele activiteiten die uw (aankoop) makelaar onderneemt om zekerheid voor u te verkrijgen!

Op z'n Hollands gezegd! Wat kost dat dan?
Een echte goede aankoopmakelaar levert u geld op! Dat is misschien een vage belofte maar er zijn inmiddels zeer veel tevreden kopers die dat kunnen bevestigen. Ik ben ervan overtuigd dat ik u van dienst kan zijn. Met opgestroopte mouwen ga ik de uitdaging aan! 

Neem LEK® een keer mee!
Ik wil mijzelf graag aan u bewijzen! Daarom bied ik u aan, mij 1x gratis mee te nemen naar een bezichtiging. U kunt dan zelf ervaren hoe u nuttig het is om een aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben!