Auteursrecht

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Lek® Makelaars & Taxateurs.


Merkenrecht

Lek® Makelaars & Taxateurs is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Lek® Makelaars & Taxateurs.


Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Lek® Makelaars & Taxateurs aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Lek® Makelaars & Taxateurs niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van www.lekmakelaars.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Lek® Makelaars & Taxateurs aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Persoonsgegevens

Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan Lek® Makelaars & Taxateurs doorgegeven. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Lek® Makelaars & Taxateurs of de website.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.


© 2011 Lek® Makelaars & Taxateurs
Alle rechten voorbehouden


Copyright © LEK® beëdigd makelaars & taxateurs b.v. 2013-2019 |contactgegevens|voorwaarden|privacy|disclaimer