Mijn favorieten

U wilt een woning verhuren?

Gewoon een biljet achter het raam en ik heb toch een huurder!
Zeker! Maar checkt u ook zijn/ haar antecedenten?

 
LEK® makelaars & taxateurs is gespecialiseerd in het verhuren van luxe woonruimte en beschikt over jarenlange ervaring in Leiden en omstreken. Door deze ervaring en daarnaast door het hebben van een groot aantal geselecteerde huurders, kan ik u, zeer waarschijnlijk, op voorhand al een serieuze huurder voordragen. Vaak zijn van deze huurders de antecedenten al gecheckt. Heeft u specifieke wensen of een uniek object? Geen probleem! Juist door deze ervaring en met name in de exclusieve sector, verdient uw huis een uitgebreide aanpak.

Wat doe jij dan anders?
Veel verhuur bureaus bieden u het standaard verhaal aan van fotografie en een vermelding op een site! LEK® makelaars en taxateurs presenteert uw woning op de grootste en meest bezochte woning site van Nederland genaamd: Funda. Funda heeft een uitgebreide sectie ingericht voor huurwoningen. Funda wordt het beste bezocht wordt van alle Nederlandse verhuur sites. Daarnaast wordt uw woning geplaatst op onze eigen site: lekmakelaars.nl met uitgebreide foto's, video & plattegronden. Tevens zullen diverse internationale bedrijven, welke gevestigd zijn in een straal van 5 kilometer om uw woning, geïnformeerd worden over de beschikbaarheid. LEK® makelaars heeft inmiddels al voor diverse medewerkers van een groot aantal internationale organisaties (ESTEC Noordwijk, AKZO Sassenheim) woonruimte gevonden of verhuurd. Indien u overweegt om uw woning te verhuren omdat u voor een jaar naar het buitenland vertrekt? Geen probleem! Enkele internationale bedrijven geven maandelijks hun voorkeur bij mij door om op zoek te gaan naar passende woonruimte voor hun medewerkers. Wellicht wat voor uw woning?

Wat kost u dat dan?
De kosten voor het verhuren van uw woning zijn afhankelijk van uw wensen. In beginsel kost het u niets.
Er zal bij de huurder een bedrag in rekening worden gebracht voor de geleverde dienst. Echter blijkt dat door te genomen aanpak er geen geschikte huurder gevonden wordt, en de huurder uit een 'grotere vijver' gehaald moet worden, zullen er extra presentatie middelen ingezet moeten worden. Dit hoeft niet kostbaar te zijn. Ik informeer u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Ik ben u tenslotte graag van dienst!

Hieronder (en naast) enkele voorbeelden van huizen die door mij zijn verhuurd of voor personeel van diverse internationale bedrijven zijn aangehuurd. Benieuwd naar hun reacties?